Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

 Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Primalprints.ro nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor și își rezervă dreptul de a modifica orice preț ori detaliu afișat greșit din cauza unor erori de editare, tehnice, de programare sau umane, dar și în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a retrage anumite produse din magazinul online din cauza unor probleme de calitate sau de orice altă natură ce pot apărea pe parcurs.

DATE IDENTIFICARE PRIMALPRINTS

PRIMAL VENTURES SRL
MAGAZINUL ONLINE: www.primalprints.ro
TELEFON: +40 758 023 133
EMAIL: primalprint.store@gmail.com

PROTECTIA DATELOR PERSONALE (SECURITATE)

Magazinul online și website-ul www.primalprints.ro funcționează pe o platformă securizată de tip https. În acest sens, datele personale solicitate de Primal Prints pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai în scopul în care ți-au fost solicitate. Informațiile obținute de la tine nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a-ți trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa ta de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

CONDITII DE RETURNARE

Ai dreptul să ne notifici în scris că renunți la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. Va trebui să informezi departamentul de relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să returnezi produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis la adresa ta de e-mail.

În concluzie, poți returna produsele cumpărate (după ce ne-ai anunțat în prealabil), în ambalajul original, cu etichetele intacte și fără a prezenta urme de uzură, însoțite de documentul care atestă cumpărarea, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala ta, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

Primal Prints va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeași valoare, alese de tine, în cel mult 15 de zile calendaristice. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate (doar în cazul schimbului cu alt produs) de către noi.
În cazul înapoierii contravalorii, se va proceda în felul următor – după înapoierea produsului/produselor contravaloarea acestuia / acestora (exceptând taxele de transport) se va face prin transfer bancar (în contul comunicat de tine prin e-mail) în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării coletului la sediul Primal Prints. Taxa de transport pentru returnarea produslui / produselor la sediul nostru va fi suportată de client.

Returnarea integrală a contravalorii produsului/produselor comandate și achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă, iar ambalajul acestora este complet, etichetele însoțesc produsele şi nu prezintă deteriorări. Deteriorarea produsului/produselor cauzată de cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de tine. Dacă produsul a fost uzat de tine şi nu mai poate fi returnat în starea în care a fost primit,  nu se va mai putea returna contravaloarea acestuia.

În cazul în care produsele returnate ajung la sediul Primal Prints în ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, rupturi, etichete sau accesorii lipsă și fără documentul care atestă achiziția, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

În cazul constatării unor defecte de fabricație, te rugăm ca înainte de toate să iei legatura cu noi la numărul de telefon +40 758 023 133 sau pe adresa de e-mail primalprint.store@gmail.com pentru a primi indicații referitoare la procedura de schimb / retur.
Conform OUG. 174/2008 produsele defecte vor fi reparate (sau înlocuite, în cazul în care nu pot fi reparate) în termen de 15 zile calendaristice de la recepționare. În cazul în care produsele nu pot fi nici reparate, nici înlocuite, contravaloarea acestora îți va fi înapoiată conform mențiunilor de mai sus în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care ești contactat și înștiințat că produsul nu poate fi nici repatat, nici înlocuit. Înapoierea contravalorii (exceptând taxele de transport) se va face prin mandat poștal la adresa din buletinul tău sau a persoanei care a făcut comanda / plata comenzii.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului / înlocuirii / înapoierii contravalorii în situația unor abuzuri (returnări repetate, comenzi neridicate în repetate rânduri, produse returnate în altă stare decât cea în care au fost recepționate etc.).

PLATA SI LIVRAREA

Prețul produselor afișat pe site este în lei (TVA inclus) și nu include taxa de transport, pe care o vei plăti la momentul livrării coletului. Transportul se face prin servicii de curierat sau posta romana și contravaloarea se va achita cash curierului care face livrarea / la ghiseu. 

După efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic la numărul de telefon introdus la datele personale din contul tău / din pagina de comandă, ca apoi livrarea să se facă la adresa de livrare completată de tine în formularul de comandă sau la adresa de livrare comunicată telefonic (în cazul în care diferă de cea din formularul de comandă).

Comanda NU va fi livrată decât după contactarea telefonică. În cazul în care numărul de telefon introdus de tine în pagina userului cu care te-ai înregistrat pe site / pe care l-ai completat în pagina de comandă nu este corect, vei fi contactat prin e-mail. În cazul în care nu răspunzi nici la telefon și nici la e-mail în termen de 3 zile comanda va fi anulată.

În general, o comandă este livrată între 5-15 zile lucrătoare de la data la care este înregistrată (achitată integral sau în avans) prin intermediul site-ului nostru, în condițiile în care nu există o altă comandă în ordine. Primal Prints își rezervă dreptul de a modifica termenul de livrare în funcție de volumul comenzilor.CALITATEA PRODUSELOR

Produsele furnizate de Primal Prints sunt noi, originale și identice celor puse în vânzare în comerțul tradițional. Primal Prints nu își asumă responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislația dreptului de autor și cu celelalte legi aferente în vigoare în România.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut între Primal Prints și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.primalprints.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

DESPRE GARANTIE

În cazul în care produsul comandat de la noi prezintă un defect de fabricație, ai timp 30 de zile calendaristice să îl schimbi. In cazul defectelor aparute in perioada de garantie (30 zile) se va proceda in felul urmator:

1. Se anunta vanzatorul de defectul aparul pe email impreuna cu poze care vor indica natura defectului.

2. In cazul in care este nevoie de a trimite bunurile inapoi catre vanzator, clientul este obligat sa impacheteze produsul in ambalajul sau original. In cazul in care cumparatorul nu are ambalajul original, este necesar, din cont propriu, sa ofere un nou ambalaj conform rigorilor de transportare. Consumatorul admite ca in cazul marfurilor neprotejate in transportare, reclamatia lor ulterioara nu poate fi acceptata.

3. In functie de tipul de defecte si caracterul produsului,in conformitate cu reglementarile in vigoare din Romania, raclamatia va fi tratata prin substituirea articolului sau rambursarea pretului de achizitie platit.

Comerciantul isi rezerva dreptul de a rezilia relatia de afaceri cu astfel de cumparatori, ale caror creante sunt disproportionale in raport cu achizitiile sale sau dau nastere la speculatii.

LIMITAREA DE RESPONSABILITATE

Campaniile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor. Primal Prints nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspunde pentru bug-urile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Termenii și condițiile generale de vânzare, ca și prețurile sunt acceptate în deplină cunoștință de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată și totală a prezentelor condiții de vânzare.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.